Projektek

HAMAROSAN!

 
Chat
 
Elite

   

A chatben kérhettek cserét!
Jön: -

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Elena {#02}
Galéria kód: Efruse
Téma: Mandy Moore
Nyitás: 2017.03.14.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színész-énekesnővel, sem a managementjével, családjával vagy a barátaival! Ez egy rajongói oldal!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

This Is Us évadzáró utolsó jelenete: Mit szeret Jack Rebeccában?

2017.03.15. 09:56, Viki

Azt hiszem, ezen a jeles napon, ami kis országunknak olyan fontos, nem is jelentkezhetnék jobb bejegyzéssel, mint ezzel a megható, szép kis videóval. Nos, leadták a This Is Us (Rólunk szól) évadzáróját, én pedig úgy gondoltam, hogy a legutolsó jelenetet lefordítom nektek. Rebecca és Jack szerelmi története szerintem azonnal magával ragadja a nézőt, itt pedig, ebben a konkrét jelenetben úgy gondolom, teljes mértékben egyértelművé válik mindenki számára, hogy ők ketten lelki társak, összetartoznak, és elképesztően erős a köztük lévő kapocs. De beszéljen helyettem a videó, amiben még a páros első találkozásába is betekintést nyerhetünk. Mandy és Milo Ventimiglia csodásak, az már biztos! <3

Jack: Tudod, lett volna egy másik randim aznap este, amikor megismerkedtünk. Elmeséltem ezt valaha?
Rebecca: Nem.
Jack: A nővel, aki eladta nekem a Chevelle-t. Felültetett. De aztán megláttalak, és felültettem a másik lányt.
Rebecca: Kíváncsi vagyok, ki volt ő.
Jack: Engem sosem érdekelt. Feltettél nekem egy kérdést korábban. Mi az, amit most szeretek benned.
Rebecca: Jack...
Jack: Szóval a nyilvánvalóval fogom kezdeni. Szeretem az anyát, aki vagy. Szeretem, hogy még mindig te vagy a leggyönyörűbb nő bármelyik szobában. És hogy az egész arcoddal nevetsz. Szeretem, hogy viccesen táncolsz. És nem szexin, ami ezt csak még szexibbé teszi. De leginkább azt szeretem, hogy még mindig ugyanaz a nő vagy, aki oly sok évvel ezelőtt elrohant egy vakrandiról, mert egyszerűen csak énekelnie kellett. Te nemcsak az én nagy szerelmi történetem vagy, Rebecca. Te...te a nagy áttörésem voltál.
Rebecca: Köszönöm. Köszi.
Jack: És a szerelmi történetünk...tudom, hogy most épp talán nem így érződik, de kicsim...
Rebecca: Szia.
Jack: Szia.
Jack: ...ígérem, hogy csak most vette kezdetét.

Friss PEOPLE interjú Mandyvel

2017.03.14. 22:50, Viki
Címkék: interjú videó

Mandy most ezerrel interjúkat ad, hiszen a This Is Us (magyarul Rólunk szól) évadzárója ma kerül adásba, emellett pedig az Aranyhaj mese sorozatváltozata hamarosan kezdetét veszi, és ugyebár a pár éve megjelent rajzfilmben Mandy adta Rapunzel hangját. A People pár órája tette közzé ezt a kis interjúrészletet, amit érdemes megnézni. Összefoglalom a lényeget.

  • Első körben a riporter felteszi a kérdést, hogy volt-e már valaki, aki rátapintott arra, hogy az Aranyhajból ismert Flynn Rider karakter és a This Is Us-ból Jack, vagyis Milo Ventimiglia mennyire hasonlítanak. Mandy rögtön nevetni kezd, majd közli, hogy a posztert látva igazat ad a riporternek. Nyilvánvalóan van egy "típusa" a férfiak terén. Eddig még senki nem hozta fel ezt a kapcsolatot a "fiúk" közt, de Mandy azt mondja, hogy most már ő is látja. Eugene sokkal szarkasztikusabb Jacknél, és azzal viccelődik a színésznő, hogy ki tudja, milyen apa lenne (hiszen a This Is Us Jackje édesapa), de valami azt súgja Mandynek, hogy nagy adag nevetést fog hozni, és igen, határozottan úgy tűnik, hogy a színésznőnek van egy férfitípusa.
  • Gyereksorozaton dolgozik, vajon érzi-e a késztetést, hogy saját gyereke legyen? "Igen, teljes mértékben. Mármint szerintem, amikor a film részese voltam hét évvel ezelőtt, már az életem azon pontján azt gondoltam, egy nap szeretnék gyerekeket, és akkor megmutathatom, hogy "odanézzetek, anya egy Disney hercegnő". Most pedig "Úgy gondolom, 32 éves vagyok, édesanyát játszom ebben a sorozatban, és állandóan kisbabákkal meg tinédzserekkel dolgozom, és minden ilyesmi, szóval a petefészkeim fel és le ugrálnak."
  • Milyen tanácsot adna a szerelmi életekhez? "Győződj meg róla, hogy elsőként és mindenekelőtt saját magadat tiszteled." Aztán ecseteli, hogy imádja, hogy Rapunzel épp ezt csinálja az Aranyhajban. 

Toronto Sun: A This Is Us epic fináléjáról és a zenei karrierjének felélesztéséről

2017.03.14. 18:32, Viki

Néhány perccel ezelőtt tett ki a Toronto Sun oldala egy rövid interjút Mandyvel, amit mindenképp szerettem volna lefordítani nektek. A teljes cikket itt elolvashatjátok, én ugyanis "csak" magát az interjút fordítom belőle.

Elhintheted a kedd esti finálét?
Mandy: A fináléban egy kicsit mindenki benne van, de talán Milóra [Ventimiglia - szerk.] és rám, mint Jackre és Rebeccára jobban fóluszál, mielőtt ők Jack és Rebecca voltak. És ez egyfajta ellenpontja annak, hol tartanak most, 1996-ban a házasságukban. Ez egy érdekes egymás mellé állítás, és jobban látni a töréseket, amik jelenleg, 1996-ban vannak, ellenben azzal, akik azelőtt voltak, hogy összeházasodtak.

A képernyőn lévő kémia közted és Milo között, akivel előtte sosem találkoztál, azonnali volt?
Mandy: Nem tudom ezt másnak tulajdonítani, csak annak, hogy nagyon szeretem Milót. Nagyon megtaláltam vele a közös hangot abban a pillanatban, hogy először találkoztunk. Ő egyszerűen annyira szerethető. Ő minden, amit csak szeretnél. A legjobb partner egy jelenetben. Furcsa módon valahogy saját nyelvünk van, csak mert hét hónapon át ezeken a nagyon intim, őrületes és intenzív történetszálakon dolgoztunk együtt. Mindketten ugyanolyan szenvedéllyel közelítünk a munkánk felé. Sokat jegyzetelünk és sok kérdést teszünk fel egymásnak. Felolvassuk egymásnak a szövegünket a fodrász-sminkes szekcióban. Ez jó érzés attól a személytől, akivel jól ki kell jönnöd.

Ez mit árul el arról az időről, amiben mi élünk, hogy egy sorozat, ami "a családot" ünnepli, ennyire népszerű jelenleg?
Mandy: Úgy gondolom, az emberek tényleg katartikus szórakozást keresnek. Szerintem az emberek azt akarják, hogy át tudják érezni az ő érzéseiket, és képesek legyenek kötődni ezekhez a karakterekhez, a történetekhez, és ezt visszacsatolni a saját életükhöz. De végül is azt hiszem, hogy az emberek reményteli szórakozást akarnak, és olyasvalamit, ami egyesítő érzéssel tölti el őket ebben a megosztott, megosztó világban, amiben manapság élünk. Szerintem ez egy nagyon fontos része a sorozat DNS-ének és a sikerének is.

Olvastam, hogy sétáltál Los Angelesben a Nők Menetelésén. Miért volt ez fontos számodra?
Mandy: Szerintem nincs más választásunk mostanság, mint politikailag aktiválódni. Nőként felelősséget éreztem. Ott akartam lenni a barátaimmal és a közösségemmel. Ez nagy erőt adott és hihetetlen volt érezni azt a közösségi felfogást. Ez nemcsak egy esemény volt, hanem egy biztonságos hely mindenki számára, hogy minden tanácstalanságukat, csalódottságukat vagy bizonytalanságukat kiengedjék. Az biztos, hogy jó érzés volt ezt megtenni.

Valamikor majd visszatérsz a zenéhez, tekintve, hogy az utolsó lemezed 2009-ben jelent meg?
Mandy: Nos, elégedett vagyok azzal, hogy a színjátszás egyelőre az én utam, de nem látom, hogy miért ne. A This Is Us szünetel pár hónapig, így határozottan szórakoztató lenne a zenére gondolni újra. Próbálom kitalálni, hogyan vegyem számításba a zenét ismét az életemben. Azt hiszem, ameddig a saját feltételeimmel csinálhatom, boldog lennék. Nem akarok Taylor Swift lenni. Nem akarok nagy helyszíneknek eladni. Nem ez a cél. Nem ilyen zenésznek látom magam. Boldogan zenélnék saját magamért, és kitalálnám, hogyan tárjam ezt a világ elé. Nem egy popsztár akarok lenni.

És hogy vagy a válás után? [Tavaly vált el Ryan Adamstől - szerk.]
Mandy: Fantasztikusan. Az élet jó, nem is lehetnék boldogabb.

Meghallgattad Ryan múlt hónapban megjelent új albumát, a Prisonert?
Mandy: [Kuncog] Nem, én nem.

1x18 - Moonshadow

2017.03.14. 18:08, Viki

Ma kerül adásba a fantasztikus This Is Us sorozat évadzáró epizódja. Ehhez elhoztam nektek a szinopszist és az előzetest. Amint lesz galéria, na meg visszakerülök a saját gépemhez - ami épp javításra szorul -, és így újra lesz PS-em, a hivatalos epizódképeket is meg fogom osztani. Nemcsak a szezonzáró részhez, hanem az összes eddigihez. A második évad amúgy ősszel várható!

Jack Cleveland felé tart, hogy rendbe hozza a dolgokat Rebeccával, a nő első nagy koncertjének estéjén. Randall, Kate és Kevin nagy döntéseket hoznak meg a jövőjükkel kapcsolatban.

Hivatalos nyitás

2017.03.14. 17:46, Viki
Címkék: oldal

Nos, íme! Ha ezt a szöveget olvasod, jelenleg Magyarország egyetlen működő Mandy Moore témájú rajongói oldalán jársz! Évekkel ezelőtt már próbálkoztam ezzel a témával, de hamar bedobtam a törölközőt. Mondjuk akkoriban egyik lapom sem volt hosszú életű, viszont 2 évvel ezelőtt visszatértem a G-Portál világába, nyitottam is jó pár kedvencemről lapot, és a legtöbbet nem is zártam be. Ezért is gondolom, sőt hiszem, hogy ezúttal sikerrel járok! Mandy-t még évekkel ezelőtt a Neveletlen hercegnő filmben ismertem meg, aztán nem sokkal később jött a Séta a múltba. Na, abban avanzsált az egyik kedvencemmé! Az oldal ötlete pedig most úgy vánszorgott vissza a fejembe, hogy elkezdtem nézni a This Is Us című sorozatot - még az évad elején járok -, aminek amúgy ma kerül adásba az évadzáró epizódja, de nem kell aggódni, mert két (igen, jól olvassátok: KETTŐ) újabb szezon lett előre berendelve. A színésznő adott is mostanában nem kevés interjút, na meg a sorozathoz van Aftershow, így hírhiány biztos nem lesz, hiszen visszamenőleg is közzéteszek párat! Remélem, még visszatértek az oldalra!

Ui.: egyelőre se chat, se galéria, se tartalom, de ezen igyekszem változtatni. A designért köszönet csodás netes barátnőmnek, Elenának. Imádom!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT